Време је за кувано вино

И то на местима где га најмање очекујете

Петак 15. дец 2017.

cover image

Зимски период је време када носимо капе, рукавице и све што кроти хладноћу. Не постоји тај шал који може да угреје као добро кувано вино. Вино убрзава циркулацију, моментално делује и што је најважније - враћа осмех на лице. Можете га поручити у готово сваком бару али експерти за овај напитак се крију на местима на којима нисте ни слутили да припремају кувано вино. И то одлично.


Круз Коктел Бар  

Врхунски коктел мајстори имају магичне моћи. За њих је прави изазов да не мешају пића, већ да кувају. Вино са додацима! Права мера пуног укуса вина и ароме наранџе уз прстохват тајног зачина. Замислите: кеј под снегом, а ви седите уз реку Саву и грејете се. Зима и све њене чари. Позитивна атмосфера и комфоран амбијент вас сигурно неће пустити кући после само једног пића.


Трамвај 

Паб код Вуковог споменика је много више од места где се точи пиво. Таман када се уморите од шетње по Булевару, спустите се до овог места. Кувано вино није имуно на трендове који владају. Питање је укуса да ли вас више одушевљава комбинација са циметом, каранфилићем или сте за чисту класику. Разне могућности за савршено загревање. Уколико немате обавезе рано ујутру, а имате супер друштво - на правом сте месту. Живе рок свирке ће додатно подићи расположење.


Ракиа бар 

Очекивали сте да овде нема вина ни на видику. Грешка. Ракије јесу домаћице али оне праве које направе места за све. Квалитетни састојци и сталне иновације ће учинити зиму 2018. у Београду топлију него икада. Ако будете редовно али умерено уживали у куваном вину. У народу постоји веровање да је кувано вино лек. Послушајте савет и препустите се зимској идили.