Vreme je za kuvano vino

I to na mestima gde ga najmanje očekujete

Petak 15. dec 2017.

cover image

Zimski period je vreme kada nosimo kape, rukavice i sve što kroti hladnoću. Ne postoji taj šal koji može da ugreje kao dobro kuvano vino. Vino ubrzava cirkulaciju, momentalno deluje i što je najvažnije - vraća osmeh na lice. Možete ga poručiti u gotovo svakom baru ali eksperti za ovaj napitak se kriju na mestima na kojima niste ni slutili da pripremaju kuvano vino. I to odlično.


Kruz Koktel Bar  

Vrhunski koktel majstori imaju magične moći. Za njih je pravi izazov da ne mešaju pića, već da kuvaju. Vino sa dodacima! Prava mera punog ukusa vina i arome narandže uz prstohvat tajnog začina. Zamislite: kej pod snegom, a vi sedite uz reku Savu i grejete se. Zima i sve njene čari. Pozitivna atmosfera i komforan ambijent vas sigurno neće pustiti kući posle samo jednog pića.


Tramvaj 

Pab kod Vukovog spomenika je mnogo više od mesta gde se toči pivo. Taman kada se umorite od šetnje po Bulevaru, spustite se do ovog mesta. Kuvano vino nije imuno na trendove koji vladaju. Pitanje je ukusa da li vas više oduševljava kombinacija sa cimetom, karanfilićem ili ste za čistu klasiku. Razne mogućnosti za savršeno zagrevanje. Ukoliko nemate obaveze rano ujutru, a imate super društvo - na pravom ste mestu. Žive rok svirke će dodatno podići raspoloženje.


Rakia bar 

Očekivali ste da ovde nema vina ni na vidiku. Greška. Rakije jesu domaćice ali one prave koje naprave mesta za sve. Kvalitetni sastojci i stalne inovacije će učiniti zimu 2018. u Beogradu topliju nego ikada. Ako budete redovno ali umereno uživali u kuvanom vinu. U narodu postoji verovanje da je kuvano vino lek. Poslušajte savet i prepustite se zimskoj idili.