Миле воли диско

Дочек Нове 2018 године у кафанама

Петак 22. дец 2017.

cover image

Најлуђа ноћ се ближи. Већина већ зна са ким ће отићи на дочек и коме ће првом честитати Нову годину. Сигурно је и гардероба за провод спремна. Једина дилема је клуб или кафана. Ако сте за ово друго, предлажемо неколико познатих градских места у којима доминира домаћа музика.


Тарапана је кафана са клупским амбијентом. Минимална доза етно стила и велики подијум за игру креирају сјајну атмосферу за излазак на домаћи начин. У 2018. годину госте ће увести Игор Поповић и Мирјана Шишић. All inclusive улазница подразумева неограничену конзумацију домаћих и страних пића. Живели.


Она моја једва чека најлуђу ноћ. Кафана која је позната по одличном боемском проводу сваке вечери је припремила забаван програм за све своје госте. Марко Столић и Република бенд ће сигурно направити незабораван провод који ће се дуго памтити. Уз домаћа и страна пића у количинама без лимита, сваког госта очекује и слано послужење.


Стара песма је кафана у коју долазе и они који нису фанови народне музике. Домаћинска атмосфера и квалитетна музика освајају на први сусрет. У истом маниру се слави и дочек Нове године. Наступају Влада Грујић и Снежана Матић. Познато је да алкохол не треба пити на празан стомак. Због тога уз сваку улазницу подразумева се и богато мезе. Мамурлук ће сигурно бити блажи.