Криста Бел уживо у Београду

Дрим поп принцеза

Субота 25. нов 2017.

cover image

Криста Бел (Chrysta Bell) са својим бендом наступа 30. новембра од 21:00 у КЦ Град. Талентована музичарка, веома атрактивног изгледа се налази на великој турнеји на којој промовише последњи албум "We Dissolve", издат за "Meta Hari Records" у јуну ове године. Глумица у познатој серији "Twin Peaks" и вечна муза Дејвида Линча је подједнако успешна у свету музике, филма и моде.


Њени наступи обилују динамичним, позоришним и мултимедијалним елементима помоћу којих креира незаборавна извођења. Ипак, њен баршунасти глас је оно због чега има бројне фанове широм света. Бенд са којим наступа чине Christopher Smart (бас гитара), Jayson Altman (бубањ) и Jon Sanchez (гитара). Музика коју стварају и изводе описују као дрим поп, са много нежних емоција.

Музичку каријеру је започела са осамнаест година као певачица у бенду "Austin" из Тексаса. У двадесетпрвој години је упознала чувеног David Lynch-а са којим улази у музичке воде на велика врата. До сада су заједно створили два албума. Аткивно сарађује са "Pledgemusic", сајтом који помаже независним и неафирмисаним музичарима да остваре своје циљеве и изграде каријеру.


ПОВЕЗАНО