Где на кафу после посла

Дан почиње када радно време откуца крај, а нови почетак је најбољи уз кафу и право друштво

Четвртак 26. окт 2017.

cover image

Колико год да волите свој посао или сте у потрази за другим, увек је потребна кратка забава након испуњених пословних задатака. Кафа је одлична антистрес терапија, покретач енергије, савезник у трач разговорима и неизоставно пиће за стварање нових планова. Сваки део града је, срећом, богат одличним местима са квалитетном кафом, само је питање да ли је на рути ваших дневних кретања.

1. Хотел Москва

Нулта тачка Београда у строгом центру града је савршен избор. Увек добра идеја да се испричате уз омиљену врсту кафе, да испратите главна градска дешавања, а неизоставни колачи ће вратити изгубљену енергију. Овде се најбоље види колико је Београд светска метропола јер на истом месту се састају староседеоци, они који су тек дошли у град, страни бизнисмени и бројни туристи. Препорука: домаћа кафа која се сервира на традиционалан начин и колач Москва шнит.

2. Jimmy Woo

Дорћол за многе емитује прави beat Београда и велики број људи свакодневно крстари овим делом града управо због добре енергије. Једно од места у којима ћете се осећати посебно и цењено је познати бар. Одлична кафа, сјајна музика и модеран ентеријер за тренутак октлаљају умор и шаљу позитивне вибрације за наставак дана. Немате обавезе сутра? На правом сте месту јер су многи клубови на пар минута хода, таман да се припремите за ноћни излазак.


3. Лабораторија кафе

Становници Новог Београда и они који су свакодневно овде због пословне каријере имају један посебан бар. Сам назив упућује на чињеницу да је кафа основа пословне идеје с тим што је концепт потпуно другачији. Иновативност, креативност и квалитет ће вас одушевити на прву шољицу, тачније епрувету. Микро универзум у коме се снови из детињства и жељи да постанете велики научник остварују. Занимљиви воћни мискеви, посебна флаширана вода и здрави залогаји ће додатно улепшати време након напорног дана.

4. Friends

Баново брдо је одувек причало своју причу, иако је надомак центра града, инсистира на својој посебности. Велики број Београђана обожава ову зону која је тако близу свих важних локација, а тако одвојена од гужве. Баш овде, где су на неколико минута и Кошутњак и Ада Циганлија, у главној улици се налази бар у коме је увек гужва. Пријатељи, пријатељи пријатеља, парови, породице - сви долазе овде да се опусте и уживају у сјајном локалу са одличном кафом и позитивном енергијом. Уколико огладните, испробајте бургере, перфектни су.