Del Arno Band уживо у Божидарцу

Легендарна реге група из Београда отвара седму концертну сезону у Центру за образовање и културу Божидарац 1947

Четвртак 12. окт 2017.

cover image

Del Arno Band наступа 14. октобра од 20:00 до 23:55 у популарном Божидарцу, а предгрупа која ће загревати публику је Бесне глисте. Први српски аутентични представници реге звука су наступима на великим фестивалима у Србији обележили 30 година постојања и верну публику су на почетку 2017. године обрадовали објављивањем box set издања Играј док те не сруше - првих 30 година са којим су најавили повратак у студио и стварање нових песама. Почетак 7. сезоне живих наступа у Центру за образовање и културу Божидарац 1947 обећава јесен у ритму најквалитетније домаће музике.


Сингл Још увек има наде је изашао већ у јуну, а високе позиције на еминетним топ листама говоре колико је публика жељно ишчекивала нове песме. Поновна сарадња "оца и сина" реге музике, Јована Матића и Којота осваја на прво слушање, а занимљиво је и то да у овој песми Којој први пут у својој каријери пева на српском језику. Јесен 2017 ће за Дел арно бенд обележити рад у студију јер је актуелан јединствени пројекат са саставом Јенђе.

Del Arno Band је аутентична реге група из Београда коју су створили 1986. године браћа Јован и Владан Матић. Окренути су најпопларнијим уметницима са Јамајке у којима су пронашли неисцрпну инспирацију и мелодијску, roots музику. Велика енергија, љубав према животу и велики таленат су створили уникатни музички стил који овај бенд негује већ три деценије.


ПОВЕЗАНО