Del Arno Band uživo u Božidarcu

Legendarna rege grupa iz Beograda otvara sedmu koncertnu sezonu u Centru za obrazovanje i kulturu Božidarac 1947

Četvrtak 12. okt 2017.

cover image

Del Arno Band nastupa 14. oktobra od 20:00 do 23:55 u popularnom Božidarcu, a predgrupa koja će zagrevati publiku je Besne gliste. Prvi srpski autentični predstavnici rege zvuka su nastupima na velikim festivalima u Srbiji obeležili 30 godina postojanja i vernu publiku su na početku 2017. godine obradovali objavljivanjem box set izdanja Igraj dok te ne sruše - prvih 30 godina sa kojim su najavili povratak u studio i stvaranje novih pesama. Početak 7. sezone živih nastupa u Centru za obrazovanje i kulturu Božidarac 1947 obećava jesen u ritmu najkvalitetnije domaće muzike.


Singl Još uvek ima nade je izašao već u junu, a visoke pozicije na eminetnim top listama govore koliko je publika željno iščekivala nove pesme. Ponovna saradnja "oca i sina" rege muzike, Jovana Matića i Kojota osvaja na prvo slušanje, a zanimljivo je i to da u ovoj pesmi Kojoj prvi put u svojoj karijeri peva na srpskom jeziku. Jesen 2017 će za Del arno bend obeležiti rad u studiju jer je aktuelan jedinstveni projekat sa sastavom Jenđe.

Del Arno Band je autentična rege grupa iz Beograda koju su stvorili 1986. godine braća Jovan i Vladan Matić. Okrenuti su najpoplarnijim umetnicima sa Jamajke u kojima su pronašli neiscrpnu inspiraciju i melodijsku, roots muziku. Velika energija, ljubav prema životu i veliki talenat su stvorili unikatni muzički stil koji ovaj bend neguje već tri decenije.