Коцерт Тамаре Јокић

Величанствени таленат, за београдску публику доноси мелодије Медитерана у центар градских дешавања

Среда 12. јул 2017.

cover image

Тамара Јокић наступа вечерас, 12. јула од 21:00 у независном позоришту Le Studio. На концерту који ће трајати до поноћи, осим младе уметнице ће наступити Никола Миленковић (гитара), Пера Крстајић (бас) и Пеђа Милутиновић (бубањ). Специјални гост је трубач Андрија Гавриловић. Цена улазнице је 300 динара, а за студенте и незапослене 200 динара.


Након завршених студија на престижном колеџу Беркли, Тамара се враћа у Србију где наступа широм земље. Препознатљива по шареноликом репертоару у коме доминира звук Медитерана, квалитетно комбинује фадо, фламенко, сефардску и етно музику. Пева на неколико језика и акценат је на јакој емоцији коју преноси на публику. Рођена је у Ваљеву, а на Филолошком факултету у Београду је дипломирала шпански и португалски језик. Завршила је основну музичку школу и свирала је гитару.


Млади уметници на челу са Jean-Baptiste Demarigny и Сањом Маљковић су 2009. године основали независну позоришну трупу Кроз Прозор са циљем да Београд у својој богатој понуди има и независно, а друштвено одговорно позориште. У оквиру позоришта се налази бар у који се обавезно навраћа након представе како би се дискутовало са креативним тимом и уживало у комплетном угођају. Својеврстан уметнички концепт поред основне функције нуди низ креативних радионица, школу глуме, организује изложбе и концерте.


ПОВЕЗАНО