Поново ради зидић

Плато Милана Младеновића испред Дома омладине Београда пету годину за редом окупља младе бендове на летњој сцени код чувеног зидића

Среда 21. јун 2017.

cover image

Концерти на зидићу су традиционална дешавања које организује Дом омладине. Након 100 концерата на којима је свирало више од 100 бендова и овог лета су организовани бесплатни концерти у Београду на којима ће свирати бендови различитих музичких праваца. Све до почетка реновирања Платоа Милана Младеновића које је најављено за ово лето, концерти ће се редовно одржавати.


Током летњег периода, петком и суботом од 20 сати култно место у центру града постаје музичка зона младих и неафирмисаних бендова. Сви они имају прилику да пред публиком и случајним пролазницима покажу знање и можда постану популарни музичари. Ти, Лорна Винг, Љубичице, Rapid Force, Деца апокалипсе и други су управо на зидићу наступали као неафирмисани бендови, који су касније стекли славу и постали препознатљиви на домаћој сцени. Позив да наступају на месту где су започели сјајне каријере са одушевљењем су прихватили и Кристали, White Rabbit Band, Казна за уши, Di Luna Blues Band, Влада Џет Трио као и гости из региона.

Распоред за концерте у јуну месецу на зидићу:

21. jун ВИС Небоград

23. јун  Шајзербитерлемон

24. јун  Dogs in Kavala

30. јун  Микрокозма


ПОВЕЗАНО