Monday Blues

Сваког понедељка, од 29. маја па све до краја јуна, бесплатни блуз концерти у Дому омладине

Понедељак 29. мај 2017.

cover image

Централни хол Дома омладине Београда је место где ће сваки понедељак бити у ритму блуза. Серијал лежерних и квалитетних концерата почиње 29. маја у 20:30 и то са двојцем који стоји иза пројекта The Untouchablues и рок групације Несаломиви - Александар Ђукић (глас и бас) и Бојан Вулин (гитара и глас). Улаз за Monday Blues је бесплатан. Најквалитетнији блуз у граду за крај првог радног дана.

Софистицирани ауторски опус квалитетног блуза у пријатној, интимној атмосфери карактерише Monday Blues концерт. Између осталих, Robert Johnson, Elmore James, Peter Green и други квалитетни уметници ће бити на репертоару двојца који отвара серијал најбољег провода понедељком у граду. Квалитетан музички правац из кога произилазе форме модерне музике успешно одолева савременим трендовима и не губи на својој популарности.


Београдска блуз сцена је у великој мери везана управо за Дом омладине. У овом простору су наступала проверена имена из старе гарде али и млади таленти који су пружили немерљив допринос очувању и развоју блуза у нашој средини. Овај музички жанр се кроз бројне концерте у најквалитетнијој продукцији промовисао управо овде и због тога се поново организују одличне журке на истој адреси.

Први у низу Monday Blues се одржава на платоу Милана Младеновића испред Дома омладине док ће сваки наредни концерт (5, 12, 19. и 26. јун) бити у централном холу.


ПОВЕЗАНО