Maison Boho

OTVORENO

OTVORENO

Luksuzno, luksuznije - Maison Boho. Ekstravagantna, po poslednjim trendovima estetika obećava nezaboravnu avanturu za sva čula. Baš kao i enterijer, meni je ukrojen po najvišim standardima. Plodovi mora, sočno meso, porcije koje izazivaju ništa osim maksimalnog divljenja su razlog više da budete primećeni na ovoj adresi. Sjaj u očima, osmeh na lice i pravac u idilu. Perfektna lokacija će vas fascinirati. Iznova i iznova.

Tamno zeleni pliš, kraljevsko plava, detalji u boji zlata, masivno drvo i nikada prevaziđena bela boja na jednom mestu. Već sa ulaza je kristalno jasno da je ovo apsolutno posebno mesto. Raj za sofisticirane estete, trendsetere ali i poklonike klasike. Atmosfera je takva da ne možete da se zadržite kratko. I ne treba. Opušteno prepuštanje prvoklasnim trenucima je delotvornije od spa rituala. Garantovano.

Bogata internacionalna ponuda otmenih ukusa razume sve jezike i baš sve zahteve. Superiorna filozofija važi i za kartu pića. Deserti su takvi da vam neće biti ni najmanje žao što kršite pravila zdravog života. Ne zaboravite, ovo je restoran koji menja postojeća znanja. Ovo je restoran koji se prvi rezerviše po dolasku u grad.