ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Луксузно, луксузније - Maison Boho. Екстравагантна, по последњим трендовима естетика обећава незаборавну авантуру за сва чула. Баш као и ентеријер, мени је укројен по највишим стандардима. Плодови мора, сочно месо, порције које изазивају ништа осим максималног дивљења су разлог више да будете примећени на овој адреси. Сјај у очима, осмех на лице и правац у идилу. Перфектна локација ће вас фасцинирати. Изнова и изнова.

Тамно зелени плиш, краљевско плава, детаљи у боји злата, масивно дрво и никада превазиђена бела боја на једном месту. Већ са улаза је кристално јасно да је ово апсолутно посебно место. Рај за софистициране естете, трендсетере али и поклонике класике. Атмосфера је таква да не можете да се задржите кратко. И не треба. Опуштено препуштање првокласним тренуцима је делотворније од спа ритуала. Гарантовано.

Богата интернационална понуда отмених укуса разуме све језике и баш све захтеве. Супериорна филозофија важи и за карту пића. Десерти су такви да вам неће бити ни најмање жао што кршите правила здравог живота. Не заборавите, ово је ресторан који мења постојећа знања. Ово је ресторан који се први резервише по доласку у град.