Zabava je u gradu

Gradska dešavanja kojima nećete reći ne

Sreda 10. okt 2018.

cover image

Muzika, hrana i mnogo ljudi = savršen plan za ceo vikend. Odličan program počinje u petak, 12. oktobra od 18:00 na pijaci Kalenić. Beogradski noćni market u jesenjem izdanju se vraća u kalendar događaja. Sjajni mladi dizajneri, kreativne zanatlije, lokalni proizvođači kraft piva, odabrane vinarije i muzički program su spremni za novu ediciju druženja na tezgama.

Festival sireva poznatiji kao "Balkan Cheese Festival" je 13. i 14. oktobra u Domu omladine. Osma po redu smotra balkanskih sireva ima specijalnog gastronomskog gosta - zemlja Holandija će predstaviti najbolje sireve iz svog regiona. Ulaz je dozvoljen samo originalnim, autohtonim sirevima sa čitavog Balkana. Prisustvo i degustacija su preporučeni svima koji već na pomisao da jedu sir imaju osmeh na licu. U subotu i nedelju, od 10:00 do 20:00 na tri izložbena nivoa će biti predstavljeno skoro 300 vrsta omiljenih i potpuno drugačijih sireva, a biće i zanimljivih predavanja na temu kako odabrati najbolje vino i ukusne delikatese za svaku vrstu sira.


Petak na pijaci, subota u Domu omladine, a gde u nedelju? Ukoliko odlučite da se provodite uz izvrsnu hranu i počastite nepca vrhunskim gastronomskim aromama, neka nedelja bude detoks dan. I to baš aktivan. Belfis 2018 se održava od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu u hali 3. Osmi evropski fitnes kongres je jednako posvećen i profesionalcima i amaterima. Najveći sajam fitnesa, velnesa i zdravlja u regionu je namenjen svima koji žele da budu zdravi. Sve što želite da saznate o adekvatnom vežbanju, sportskoj opremi i ishrani će prezentovati vrhunski profesionalci. Bogati program uključuje i korisna predavanja i radionice. Sve vreme će se na tri bine održavati treninzi, tačnije aktivacije uživo. Nema dileme, svi na sajam po dozu zdravih navika.

Lepota i zdravlje su nerazdvojni. Kada naučite lekcije o zdravlju, prošetajte do hale 2 Beogradskog sajma jer se ovde 13. i 14. oktobra organizuje Sajam kozmetike. Međunarodna smotra nege, lepote, savremene estetike i zdravlja pod nazivom "Dodir Pariza" je internacionalni kongres i to 32. po redu. Predavači iz zemlje i inostranstva će otkriti poslednje beauty trendove i najnovije proizvode za kompletnu negu lica i tela.