Kolektivno venčanje 2018

Beograd je grad ljubavi

Nedelja 13. maj 2018.

cover image

Vaše venčanje na naslovnim stranama novina, internetu, televiziji? Ne, nije potrebno da budete slavni ili da se venčavate za nekog popularnog. Dovoljno je da se prijavite na dvadeseto, jubilarno, kolektivno venčanje koje se održava 20. maja ispred Skupštine grada Beograda.

U korak sa nekoliko evropskih prestonica, Beograd je organizator ovog događaja koji pomaže mladim bračnim parovima da život započnu bez stresa, troškova i uobičajenih fotografija. Stotine parova iz čitave Srbije i inostranstva izgovoriće sudbonosno da pred velikim brojem svedoka. Mladenački poljubac učiniće da Beograd na trenutak bude na "sedmom nebu".


Svadbeni ples je prelepa slika i za bračne skeptike, a bogat zabavni program svadbeno veselje čini malo drugačijim. U prelepom ambijentu i vesele goste, svadbene fotografije biće više od lepe uspomene. Beogradske udavače neka se spreme je će tačno u 10:55 dve stotine bidermajera biti bačeno u vazduh. One koje uhvate ovaj specifičan buket, venčanje čeka u roku od godinu dana. Fontana lepih želja na trgu Nikole Pašića i boemska Skadarlija upotpuniće ovaj najlepši dan ostvarenih ljubavi.