Колективно венчање 2018

Београд је град љубави

Недеља 13. мај 2018.

cover image

Ваше венчање на насловним странама новина, интернету, телевизији? Не, није потребно да будете славни или да се венчавате за неког популарног. Довољно је да се пријавите на двадесето, јубиларно, колективно венчање које се одржава 20. маја испред Скупштине града Београда.

У корак са неколико европских престоница, Београд је организатор овог догађаја који помаже младим брачним паровима да живот започну без стреса, трошкова и уобичајених фотографија. Стотине парова из читаве Србије и иностранства изговориће судбоносно да пред великим бројем сведока. Младеначки пољубац учиниће да Београд на тренутак буде на "седмом небу".


Свадбени плес је прелепа слика и за брачне скептике, а богат забавни програм свадбено весеље чини мало другачијим. У прелепом амбијенту и веселе госте, свадбене фотографије биће више од лепе успомене. Београдске удаваче нека се спреме је ће тачно у 10:55 две стотине бидермајера бити бачено у ваздух. Оне које ухвате овај специфичан букет, венчање чека у року од годину дана. Фонтана лепих жеља на тргу Николе Пашића и боемска Скадарлија употпуниће овај најлепши дан остварених љубави.