Impero Music Week

Muzički festival na Tašu

Nedelja 27. maj 2018.

cover image

Prvi Impero Music Week se organizuje od 1. do 3. juna na Tašmajdanu. Festival domaće muzike u Beogradu pod otvorenim nebom istovremeno označava i početak treće koncertne sezone na renoviranom stadionu Sportskog centra Tašmajdan. Trinaest muzičkih izvođača, šest koncerata, tri nezaboravne noći - provod za sve generacije u ritmu pop, rok i dens muzike.

Prvi jun je rezervisan za pop muziku. Festival će otvoriti Lexington band, Dženan Lončarević i Projekat bend. Koncert počinje u 20:00, a sve do ponoći brojna publika će uživati u najvećim hitovima popularnih muzičara.


Rok muzika izlazi na binu 2. juna od 20:00. Za provereno dobar zvuk su zaduženi Ju grupa, Kerber i Neverne bebe. Balade i brze stvari bez roka trajanja će oduševiti i stariju i domaću publiku. Veče koje se ne sme propustiti.

Poslednji dan festivala, 3. jun, takođe od 20:00 donosi dens muziku iz devedesetih u centar grada. Dr. Iggy, B3, Gru, Ivan Gavrilović, Moby Dick, Beat Street i di-džej Đuka će pretvoriti Tašmajdan u veliku diskoteku. Žurka na kojoj će svi igrati je savršen kraj debitantskog festivala koji ima nameru da postane tradicionalna plejada domaće muzike.