Impero Music Week

Музички фестивал на Ташу

Недеља 27. мај 2018.

cover image

Први Impero Music Week се организује од 1. до 3. јуна на Ташмајдану. Фестивал домаће музике у Београду под отвореним небом истовремено означава и почетак треће концертне сезоне на реновираном стадиону Спортског центра Ташмајдан. Тринаест музичких извођача, шест концерата, три незаборавне ноћи - провод за све генерације у ритму поп, рок и денс музике.

Први јун је резервисан за поп музику. Фестивал ће отворити Lexington band, Џенан Лончаревић и Пројекат бенд. Концерт почиње у 20:00, а све до поноћи бројна публика ће уживати у највећим хитовима популарних музичара.


Рок музика излази на бину 2. јуна од 20:00. За проверено добар звук су задужени Ју група, Кербер и Неверне бебе. Баладе и брзе ствари без рока трајања ће одушевити и старију и домаћу публику. Вече које се не сме пропустити.

Последњи дан фестивала, 3. јун, такође од 20:00 доноси денс музику из деведесетих у центар града. Dr. Iggy, B3, Гру, Иван Гавриловић, Moby Dick, Beat Street и ди-џеј Ђука ће претворити Ташмајдан у велику дискотеку. Журка на којој ће сви играти је савршен крај дебитантског фестивала који има намеру да постане традиционална плејада домаће музике.