Dešavanja u gradu za vikend: 11-13. maj

Muzika, smeh i lepota. Dobrodošli u drugu majsku nedelju

Četvrtak 10. maj 2018.

cover image

Nova-stara dvorana u centru grada, Kombank dvorana, je mesto okupljanja ljubitelja glumice, pevačice i ambasadora kulture Olivere Katarine. Stajala je rame uz rame sa svetskim zvezdama na festivalima, filmskom platnu, čuvenoj pariskoj Olimpiji. Poštovaocima njenog jedinstvenog glasa i vanvremenske interpretacije 11. maja od 20:00 Olivera Katarina će pevati srpske, romske, ruske pesme i prepoznatljiv repertoar šlagera i pop pesama. Divno veče koje možete pokloniti svojim roditeljima ili starijim ukućanima uz hitove kao što su Šošana, Đelem đelem, Sedim u jednom pariskom lokalu i čuvenu Alaj mi je večeras po volji.

Stand up prvenac Nikole Đurička već ima svoj mali jubilej, pedeseto izvođenje baš u Kombank dvorani, 12. maja u 20:00. Iako je jedan od najboljih srpskih glumaca na filmu i pozorištu, ovo je njegovo vatreno krštenje na stand up sceni. "Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju a nikad niste smeli da pitate" je naziv stand up performansa na kojem će Đuričko odgovoriti na pitanja kao što su – Šta sam morao da pevam u prvom razredu? Kako sam izgubio četrdeset klinaca? Zašto sam nosio helanke? Kako se pravilno koristi kondom? Šta nikada nemojte da stavljate u oči? Neočekivana količina smeha by Džoni.


31. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja pod nazivom "Dodir Pariza" se održava u Hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. maja. Ovaj događaj je najavljen kao najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope. Sastoji se iz izložbenog, kongresnog i radioničarskog dela na kojem će se predstaviti preko 300 brendova. Poseban akcenat je stavljen na edukaciju pa će tokom sajma učenici škola za negu lepote uzeti aktivno učešće. U susret maturskim proslavama i sezoni venčanja, poseta ovom sajmu može da bude dobar potez.