Дешавања у граду за викенд: 11-13. мај

Музика, смех и лепота. Добродошли у другу мајску недељу

Четвртак 10. мај 2018.

cover image

Нова-стара дворана у центру града, Комбанк дворана, је место окупљања љубитеља глумице, певачице и амбасадора културе Оливере Катарине. Стајала је раме уз раме са светским звездама на фестивалима, филмском платну, чувеној париској Олимпији. Поштоваоцима њеног јединственог гласа и ванвременске интерпретације 11. маја од 20:00 Оливера Катарина ће певати српске, ромске, руске песме и препознатљив репертоар шлагера и поп песама. Дивно вече које можете поклонити својим родитељима или старијим укућанима уз хитове као што су Шошана, Ђелем ђелем, Седим у једном париском локалу и чувену Алај ми је вечерас по вољи.

Stand up првенац Николе Ђуричка већ има свој мали јубилеј, педесето извођење баш у Комбанк дворани, 12. маја у 20:00. Иако је један од најбољих српских глумаца на филму и позоришту, ово је његово ватрено крштење на stand up сцени. "Све што сте одувек хтели да знате о Џонију а никад нисте смели да питате" је назив stand up перформанса на којем ће Ђуричко одговорити на питања као што су – Шта сам морао да певам у првом разреду? Како сам изгубио четрдесет клинаца? Зашто сам носио хеланке? Како се правилно користи кондом? Шта никада немојте да стављате у очи? Неочекивана количина смеха by Џони.


31. Међународни конгрес и сајам козметике, неге косе, естетике и здравља под називом "Додир Париза" се одржава у Хали 2 Београдског сајма 12. и 13. маја. Овај догађај је најављен као највећи beauty сајам на подручју Југоисточне Европе. Састоји се из изложбеног, конгресног и радионичарског дела на којем ће се представити преко 300 брендова. Посебан акценат је стављен на едукацију па ће током сајма ученици школа за негу лепоте узети активно учешће. У сусрет матурским прославама и сезони венчања, посета овом сајму може да буде добар потез.