Doček srpske Nove 2018. godine u kafanama

Ništa bez narodnjaka

Petak 12. jan 2018.

cover image

Srpska Nova godina uskoro stiže. Tradicionalno, provod uz domaću muziku je zagarantovan. Kafane u Beogradu su pripremile odličan muzički program za zabavu do ranog jutra. Predlozi za doček su brojni. Izdvajamo ponude popularnih gradskih kafana za subotu 13. januar.

Perper Merak je dobro poznata kafana na Novom Beogradu. Za srpsku Novu godinu publiku će zabavljati "Kao Kao" bend. Provod počinje u 22:00 i trajaće sve do 05:00, verovatno i duže ako gosti ne budu želeli kući. Na ovoj adresi se uvek traži sto više pa je poželjno da rezervišete svoje mesto na vreme.


Gradska kafana je još jedna lokacija za nezaboravne noći na Novom Beogradu. Svako dešavanje na ovom mestu se pažljivo organizuje, posebno za važne datume kao što je pravoslavna Nova godina. Bend "Taboo" nastupa u subotu. Kvalitetnim repertoarom i atmosferom koju prave su se izborili za vodeće mesto među beogradskim zabavljačima. Sigurno je da ćete igrati celu noć uz najveće hitove omiljenih narodnih izvođača.

Kafana "Beograđanka" je jedno od onih mesta koje je odmah po otvaranju postalo veoma popularno. Ambijent, atmosfera i ljudi koji ovde dolaze kreiraju provod koji se dugo prepričava. Nevena Stojanović i "Panta rei" bend će dati svoj maksimum da dobro upamtite ulazak u 2018. godinu po julijanskom kalendaru. Okupite najbolje društvo i pravac u sjajan izlazak.


Gaučosi kafana su locirani ispod Kalemegdana i već dugo važe za mesto vrhunske zabave. Sigurno ste barem jednom obišli ovaj lokal i uverili se u kvalitet najvišeg nivoa. Prostrani dance floor je već na početku provoda krcat i tako je sve do ujutru. Izvođači Milena Sandić i Boris Stjepanović na svojim nastupima uvek naprave pozitivnu ludnicu, garantovano će biti tako i 13. januara. Početak velike žurke je zakazan za 23:00, fajront je uglavnom oko 04:00 ali je sigurno da će izlazak ovaj put trajati duže.