Stand Up Fest 2017

Sedmi festival smeha i vrhunske zabave će trajati čak sedam dana, a osmeh na licu i smejanje do suza su zagarantovani

Ponedeljak 16. okt 2017.

cover image

7. Stand Up Fest se održava u ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić od 17. do 23. oktobra, a za ovo izdanje smeha i komike će biti zaduženi najbolji domaći stand up komičari i brojni zabavljači iz inostranstva. Organizatori najavljuju nikad zabavniji program sa sjajnim akterima koji itekako imaju šta smešno da kažu. Takođe, mladi i neafirmisani talenti će imati prilike da se predstave publici.

Festival 17. oktobra u 20:00 otvara Srđan Dinčić i njegovo "Treće stanje", a program će voditi Galeb Nikačević. Sedmodnevnu paradu zabave će 23. oktobra u 20:00 zatvoriti fenomenalni Nesha Bridges uz podršku Srđana Dinčića, Aleksandra Perišića, Ivana Nikolića i Ane Zlatanović.


Premijerna izvođenja, popularni klasici, regionalno veče stand up komičarki, veče crnog humora, veče improvizacije i veče otvorenog mikrofona su glavni segmenti ovog izdanja festivala na kome će nastupiti Srđan Dinčić, internet senzacija Dinja, Nikola Silić, Aleksandar Perišić, Ana Zlatanović, Nikola Radojlović, Nesha Bridges i još mnogo komičara iz zemlje, a gosti koji će im se pridružiti na bini su Martina Ipša, Marina Orsag, Kai Humphries, Nenad Stefanovski, Saško Kocev i mnogi drugi.


POVEZANO