Stand Up Fest 2017

Седми фестивал смеха и врхунске забаве ће трајати чак седам дана, а осмех на лицу и смејање до суза су загарантовани

Понедељак 16. окт 2017.

cover image

7. Stand Up Fest се одржава у установи културе Вук Стефановић Караџић од 17. до 23. октобра, а за ово издање смеха и комике ће бити задужени најбољи домаћи stand up комичари и бројни забављачи из иностранства. Организатори најављују никад забавнији програм са сјајним актерима који итекако имају шта смешно да кажу. Такође, млади и неафирмисани таленти ће имати прилике да се представе публици.

Фестивал 17. октобра у 20:00 отвара Срђан Динчић и његово "Треће стање", а програм ће водити Галеб Никачевић. Седмодневну параду забаве ће 23. октобра у 20:00 затворити феноменални Nesha Bridges уз подршку Срђана Динчића, Александра Перишића, Ивана Николића и Ане Златановић.


Премијерна извођења, популарни класици, регионално вече stand up комичарки, вече црног хумора, вече импровизације и вече отвореног микрофона су главни сегменти овог издања фестивала на коме ће наступити Срђан Динчић, интернет сензација Диња, Никола Силић, Александар Перишић, Ана Златановић, Никола Радојловић, Nesha Bridges и још много комичара из земље, а гости који ће им се придружити на бини су Мартина Ипша, Марина Орсаг, Kai Humphries, Ненад Стефановски, Сашко Коцев и многи други.


ПОВЕЗАНО