10. Beogradski noćni market na Kalenić pijaci

Slavljeničko izdanje nosi simboličan naziv - Čista desetka i obećava da će provod i kupovina biti bolji nego ikada

Sreda 04. okt 2017.

cover image

Jubilarni 10. Beogradski noćni market je zakazan za 13. oktobar od 18:00 do 01:00 na Kalenić pijaci. Za muzički program će kao i uvek, biti zadužen neki od poznatih beogradskih di-džejeva, dok će hranu i piće ponuditi najbolji domaći proizvođači. Poznati barovi i restorani donose nove trendove i aktuelnu ponudu za jesen/zimu 2017, a mladi umetnici i zanatlije izlažu svoje najbolje unikatne radove. Domaća kraft piva su se visoko pozicionirala i traženija su od svetskih proizvođača pa je sigurno da će brojne tezge zauzeti upravo reprezenti lokalnih proizvođača omiljenog alkoholnog pića.


Domaća hrana, organski proizvodi, najbolja zimnica, kvalitetna rakija, ručno pravljeni sokovi i još mnogo toga će se naći u ponudi "Šampiona pijace" na slavljeničkoj žurki na tezgama. Kreativni umetnici izlažu ručno rađeni nakit, tašne, dekorativne komade za opremanje enterijera, a sudeći po broju tezgi koje zauzimaju su postali ozbiljna konkurencija domaćoj slaninici i drugim omiljenim specijalitetima.


Beogradski noćni market je poseban vid zabave sa veselom atmosferom i pozitivnom energijom koji je ujedno i zanimljiva gradska turistička atrakcija, a sa svakim novim izdanjem privlači sve više ljudi kojima se dopada zanimljiv spoj muzike i kupovine na otvorenom.