10. Београдски ноћни маркет на Каленић пијаци

Слављеничко издање носи симболичан назив - Чиста десетка и обећава да ће провод и куповина бити бољи него икада

Среда 04. окт 2017.

cover image

Јубиларни 10. Београдски ноћни маркет је заказан за 13. октобар од 18:00 до 01:00 на Каленић пијаци. За музички програм ће као и увек, бити задужен неки од познатих београдских ди-џејева, док ће храну и пиће понудити најбољи домаћи произвођачи. Познати барови и ресторани доносе нове трендове и актуелну понуду за јесен/зиму 2017, а млади уметници и занатлије излажу своје најбоље уникатне радове. Домаћа крафт пива су се високо позиционирала и траженија су од светских произвођача па је сигурно да ће бројне тезге заузети управо репрезенти локалних произвођача омиљеног алкохолног пића.


Домаћа храна, органски производи, најбоља зимница, квалитетна ракија, ручно прављени сокови и још много тога ће се наћи у понуди "Шампиона пијаце" на слављеничкој журки на тезгама. Креативни уметници излажу ручно рађени накит, ташне, декоративне комаде за опремање ентеријера, а судећи по броју тезги које заузимају су постали озбиљна конкуренција домаћој сланиници и другим омиљеним специјалитетима.


Београдски ноћни маркет је посебан вид забаве са веселом атмосфером и позитивном енергијом који је уједно и занимљива градска туристичка атракција, а са сваким новим издањем привлачи све више људи којима се допада занимљив спој музике и куповине на отвореном.