Bioskop na otvorenom u Beogradu

Novi letnji bioskop pod zvezdama u Beogradu na dve atraktivne lokacije koji će raditi sve do septembra

Četvrtak 13. jul 2017.

cover image

Manifestacija Open Air Cinema je počela sa projektovanjem filmskih projekcija 8. jula, a program će se emitovati čak do 6. septembra. Filmofili mogu da uživaju uz odabrana ostvarenja na dve lokacije u Beogradu - Tašmajdanski park i Sava promenada. Repertoar sadrži vanvremenske klasike i najnovije filmove. Bioskopi na otvorenom će raditi svakog četvrtka, petka i subote od 21:00, a ulaz je potpuno besplatan.

Turistička organizacija Beograda i agencija "Star medija" su organizatori bioskopa pod vedrim nebom, a podršku su pružile opštine Savski venac i Palilula.


Tašmajdanski park - bioskopska sala na otvorenom je otvorena filmom "Ljubav i moda", dok je Sava promenada otvorila sezonu sa emitovanjem čuvenog filma "Bal na vodi".

Open Air Cinema je, osim puštanja filmova, organizovala prazeći edukativni, kulturni i sportski program i raznovrsne animacije za najmlađe i odrasle.


Posetioci će imati dilemu da li se odluče za proverenu, mnogima omiljenu lokaciju u Beogradu - Tašmajdanski park ili pak za novu zonu provoda uz reku - Savu promenadu. Šetalište između Starog savskog mosta i mosta Gazela je obogađeno sadržajem za decu, sporstkim terenima i ugostiteljskim objektima. Veliko dečje igralište, teretana na otvorenom i teren za odbojku na pesku i prostor za relaksaciju se nalaze na ovom potezu koji je veoma brzo postao popularna pešačka zona. Na istom mestu se nalazi i amfiteatar koji je dekorisan muralom a svim posetiocima je obezbeđen besplatan internet.