Beogradski noćni market na Kalenić pijaci

Čuveni Kalenić večeras postaje odličan klub sa sjajnim muzičkim programom, zanimljivim radionicama kao i šoping zona dizajnerskog nakita i autentičnih kulinarskih specijaliteta

Petak 14. jul 2017.

cover image

Još jedna odlična žurka pod otvorenim nebom, na gradskoj pijaci Kalenić pod nazivom Letnje šeme se održava danas 14. jula od 18:00 i trajaće do ponoći. Muzička podrška su poznati gradski di-džejevi Goran Starčević i Brrkati, a za ljubitelje žive svirke stiže bend Đura i mornari. Kao i uvek, ulaz za neponovljivi provod između pijačnih tezgi je bespaltan.


Beogradski Noćni Market je za ovo izdanje na Kalenić pijaci organizovao veliki broj dešavanja koji će sigurno biti atraktivni posetiocima. Mladi dizajneri će predstaviti svoje unikatne radove i svaki komad će biti na prodaju. Najbolji mlečni i suhomesnati proizvodi i najkvalitetnije voće i povrće će "Šampion pijace" tradicionalno ponuditi posetiocima zanimljivog događaja.


Žurka na pijaci u Beogradu se osmi put organizuje. JKP "Gradske pijace" i "Redesign doo" su organizatori ovog sjajnog dešavanja koje je sinonim za provod pod otvorenim nebom i kupovinu unikatnih i kvalitetnih proizvoda. Beogradski noćni market manifestacija je za kratak period osvojila Beograđane i posetioce glavnog grada i predstavlja turističku atrakciju koja sa svakim novim izdanjem beleži veću posećenost. Kombinacija pijace i gradskog provoda se pokazala kao dobitna.


Najveća pijaca u Beogradu, Kalenić, večeras će predstaviti preko 100 izlagača. Poznati gradski barovi i restorani će na "svojoj" tezgi otkriti male tajne za pripremanje nekog koktela ili ukusnog specijaliteta. Neafirmisani dizajneri i umetnici će poslednje kolecije svojih umetničkih radova ponuditi na prodaju. Uz kvalitetan muzički program, ovo će biti veče odličnog provoda.