Београдски ноћни маркет на Каленић пијаци

Чувени Каленић вечерас постаје одличан клуб са сјајним музичким програмом, занимљивим радионицама као и шопинг зона дизајнерског накита и аутентичних кулинарских специјалитета

Петак 14. јул 2017.

cover image

Још једна одлична журка под отвореним небом, на градској пијаци Каленић под називом Летње шеме се одржава данас 14. јула од 18:00 и трајаће до поноћи. Музичка подршка су познати градски ди-џејеви Горан Старчевић и Brrkati, а за љубитеље живе свирке стиже бенд Ђура и морнари. Као и увек, улаз за непоновљиви провод између пијачних тезги је беспалтан.


Београдски Ноћни Маркет је за ово издање на Каленић пијаци организовао велики број дешавања који ће сигурно бити атрактивни посетиоцима. Млади дизајнери ће представити своје уникатне радове и сваки комад ће бити на продају. Најбољи млечни и сухомеснати производи и најквалитетније воће и поврће ће "Шампион пијаце" традиционално понудити посетиоцима занимљивог догађаја.


Журка на пијаци у Београду се осми пут организује. ЈКП "Градске пијаце" и "Redesign doo" су организатори овог сјајног дешавања које је синоним за провод под отвореним небом и куповину уникатних и квалитетних производа. Београдски ноћни маркет манифестација је за кратак период освојила Београђане и посетиоце главног града и представља туристичку атракцију која са сваким новим издањем бележи већу посећеност. Комбинација пијаце и градског провода се показала као добитна.


Највећа пијаца у Београду, Каленић, вечерас ће представити преко 100 излагача. Познати градски барови и ресторани ће на "својој" тезги открити мале тајне за припремање неког коктела или укусног специјалитета. Неафирмисани дизајнери и уметници ће последње колеције својих уметничких радова понудити на продају. Уз квалитетан музички програм, ово ће бити вече одличног провода.