Vinarija "Deurić" sa Fruške Gore je zadužena za sjajno vinsko putovanje kroz odabranu regiju magične Srbije. Uz kombinaciju nestvarno ukusnih specijaliteta restorana "Kovač" i odličnu živu muziku, ovo će biti izlazak za pamćenje. Brzo pronađite omiljen spoj vina i hrane i požurite da zazumete mesto u raju prvoklasnih hedonista.
Meni:
1. Princeps Brut Nature 2015 - koziji sir sa zelenim maslinama i svežim origanom na grilovanom povrću
2. Chardonnay Classic 2018 - slagana pita od povrća i pileća džigerica sa karamelizovanim lukom
3. Sauvignon Blanc 2018 - zapečene kanelone punjene rikotom i spanaćem sa sosom od limuna i šafrana
4. Probus 2018 - dinstana zečetina sa prazilukom i aronijom
5. Aksiom 2017 - file medaljon u sosu od borovnica sa domaćim knedlama.
Jednog dana 1932. godine u Beogradu je došlo do izvesne promene. Postojeća kovačnica se zatvorila, a na istom mestu se otvorio restoran. Novonastala situacija tada nije predstavljala neku posebnu ve...
Jednog dana 1932. godine u Beogradu je došlo do izvesne promene. Postojeća kovačnica se zatvorila, a na istom mestu se otvorio restoran. Novonastala situacija tada nije predstavljala neku posebnu ve...