Шта радити у Београду - календар дешавања

Наша лепа Србија

Јесења идила уз одлично вино из винарије Император и неприкосновене специјалитете у ресторану Ковач

cover image
Овај догађај је завршен.

Вино, храна и музика су магичан трио за незабораван провод. Зато што квалитет не може да досади, нова едиција гастрономског путовања под називом "Наша лепа Србија" позива на вожњу кроз спектакуларне ароме. Уживајте.

Мени:

I Проја са дуван чварцима, карпаћо од бифтека уз свежу салату од беле роткве, паштрнака и шаргарепе са аћето дресингом

Valerius 2017

Рајнски Ризлинг

II Penne од спанаћа са коцкицама гриловане ћуретине у деликатесном кремастом кари сосу

Gratianus 2017

III Запечени јагњећи бут у сосу од поврћа, путера и димљеног сира са домаћом тестенином

Maximianvs 2015

Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

IV Бифтек медаљони у сосу од зеленог, црвеног и црног бибера са прилогом од шаргарепе у редуцираном црвеном вину

Qvintillvs 2017

Merlot Malbec

V Хрскаве питице са јабукама и циметом, сервиране са сладоледом од ваниле

Flavius 2017

Traminac

Храна и пиће

Место

Једног дана 1932. године у Београду је дошло до извесне промене. Постојећа ковачница се затворила, а на истом месту се отворио ресторан. Новонастала ситуација тада није представљала неку посебну ве...


Ковач

Једног дана 1932. године у Београду је дошло до извесне промене. Постојећа ковачница се затворила, а на истом месту се отворио ресторан. Новонастала ситуација тада није представљала неку посебну ве...