Винарија "Деурић" са Фрушке Горе је задужена за сјајно винско путовање кроз одабрану регију магичне Србије. Уз комбинацију нестварно укусних специјалитета ресторана "Ковач" и одличну живу музику, ово ће бити излазак за памћење. Брзо пронађите омиљен спој вина и хране и пожурите да зазумете место у рају првокласних хедониста.
Мени:
1. Princeps Brut Nature 2015 - козији сир са зеленим маслинама и свежим ориганом на грилованом поврћу
2. Chardonnay Classic 2018 - слагана пита од поврћа и пилећа џигерица са карамелизованим луком
3. Sauvignon Blanc 2018 - запечене канелоне пуњене рикотом и спанаћем са сосом од лимуна и шафрана
4. Probus 2018 - динстана зечетина са празилуком и аронијом
5. Aksiom 2017 - филе медаљон у сосу од боровница са домаћим кнедлама.
Једног дана 1932. године у Београду је дошло до извесне промене. Постојећа ковачница се затворила, а на истом месту се отворио ресторан. Новонастала ситуација тада није представљала неку посебну ве...
Једног дана 1932. године у Београду је дошло до извесне промене. Постојећа ковачница се затворила, а на истом месту се отворио ресторан. Новонастала ситуација тада није представљала неку посебну ве...