Dolce by Tintolino

ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 21 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 21 МИН

Најслађа бајка у Београду. Крунска улица на Врачару поносно представља посластичарницу налик шик бистроу из Париза. Барокни стил са модерним детаљима чини ентеријер невероватно лепим. Луксуз који испуњава сваки делић простора асоцира на унутрашњост романтичног замка из давних времена. Ипак, најважнији сегмент су колачи. Естетски посматрано, сваки колач је право уметничко дело. О укусима се не расправља и зато - пронађите сами омиљени укус.

Пре него што донесете коначну одлуку, пробајте баш сваки слатки залогај. Таман када помислите да не постоји десерт изненађење, бескрајно љубазно особље увек има чаробни предлог коме је немогуће одолети. И тако је од 2008. године, када је започета ова слатка прича. Радионица малих и великих колача, торти и других разноврсних посластица није фабрика у којој се шећер троши неограничено. Ово је аутентичан храм невероватних слатких послужења. Концепт којим управљају хедонизам и квалитет је обогаћен и укусним италијанским сладоледом.

Зими унутра, лети у башти - не зна се где је пријатнији боравак. Дегустација слатког задовољства је оплемењена првокласном кафом, свеже цеђеним соковима, изузетним винима и посебним ракијама. Људи који цене највише стандарде су редовни гости. Ово није модерна посластичарница. Ово је царство за никада слађе уживање. Од јутра до вечери, за најмлађе и оне са вишедеценијским животним искуством.