Топ 5 песама за септембар

Снажан грув за крај летњих вибрација

Понедељак 10. сеп 2018.

cover image

И даље влада летњи бит. Ђускање под отвореним небом неће још дуго бити доступно. Нажалост. Вреле ноћи замењују затворени клубови и, сасвим природно, стиже и спорији ритам. Зато, попуњавамо листу песама која асоцира на летњи провод. Уз ове ствари, јесењи режим и хладни дани се много лакше подносе.


1. Offaiah - Private Show (Mr. Sid Private Remix)

Ово се зове хит! Четири минута потпуног уживања за сваки тренутак. Небитно да ли се будите уз ове тактове или спремате за ноћни излазак. Топ вајб је загарантован.


2. Piem - Love Commandments (Alaia & Gallo Remix)

Прва асоцијација на лето је управо овакав ритам. Разигран, а позитиван темпо већ у првим секундама покреће на плес. Права електро посластица.


3. Ferreck Dawn & Robosonic - Old Dollars

Производ из 2017. звучи као да је јуче створен. Комплетно добра песма која ће се још дуго слушати и у колима и у клубовима широм света.


4. Jimi Jules - Othervision

Због оваквих песама се чека јутро у клубовима. Апсолутно доминантан таленат који поседује Jimi Jules је оно што се тражи у свету електронске музике. У први мах се чини сасвим једноставна, међутим, ова песма је доспела на плеј листе бројих познатих ди-џејева.


5. Kiro Prime & Allan Nunez - La Esperanza

Неизбежни латино обележи свако лето. У овој комбинацији су једнако заступљени и врели летњи ритам и актрактиван грув. Када крене јесењи пљусак, појачајте баш ову песму и не дозволите да вам ружно време поквари расположење.


Бонус: Mihalis Safras - Don (KALUKI)

Техно за чисту десетку! Добро слушајте јер ће се ова песма сигурно вртети и током зимске клупске сезоне.