Adidas Woman Training Day 2017

Бесплатан спортски догађај за женски пол

Четвртак 07. дец 2017.

cover image

Adidas Woman Training Day се организује у суботу 9. децембра у Музеју града Београда. Друга по реду манифестација ће трајати од 10:00 до 18:00, а за учествовање је неопходна претходна пријава на сајту организатора. Спакујте омиљену опрему за вежбање и уживајте.

Програм је подељен у четири катерогије: Yoga, Running, Fitness и Self Defence.


Јога секција се састоји из два дела. Први је за почетнице и презентује "Iyanger" јогу. Сматра се да она има највећа терапеутска дејства, а заснована је на правилном извођењу асана позиција и употребу спортских реквизита. "Yoga advanced" је осмишљена за искусне полазнице. Овогодишња манифестација доноси тренинг различитих јога програма - "Ashtanga" и "Vinyasa". Обе захтевају напредније вежбање, а обилују елементима дисања, истезања и класичних вежби.


Програм "Running" воде тренери #adidasRunnersBelgrade који ће демонстрирати технике трчања и открити мале тајне за постизање најбољих резултата. У оквиру овог програма, организује се трка "City run 5k Easy & Strong" која почиње испред Музеја града Београда, а финиш је у парку Мањеж. Трчи се у две категорије - почетнице и активне даме. Након трке, у парку се наставља са спортским активностима. Учеснице ће бити подељене у тимове и мораће да одговоре на спортске изазове, а најбоље ће бити награђене.

Фитнес категорија представља чак четири дисциплине: Silent Disco Urban Combat, Silent Disco Circular Workout, Stronger Together и Jumpercise. Прве две подразумевају вежбање са слушалицама на ушима и прилагођене су свима који желе да вежбају. Трећа дисциплина наглашава тимски дух, а вежбање у пару је прави изазов, без обзира колико добро познајете партнерку. Jumpercise је веома популаран вид тренинга у свету. Прескакање конопца уз кратке паузе између серија је сјајан кардио програм који веома брзо елиминише вишак масних наслага.


Self Defence програм је посвећен ослобађању од стреса. Инструктори ће представити технике дисања које доказано имају позитиван ефекат на елимисање последица стресних емоција. Такође, учеснице ће моћи да науче и основне покрете самоодбране.