Мали Врабац

cover image

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО
Естетски, ово је механа с краја 19. века. Гастрономски, овде се кува по старим рецептима али по најновијим стандардима. Уосталом, када јеловник потписује господин Милош Јовановић који је освојио целу Европу и добар део света својом кулинарском магијом, рецептуре су мање важна ствар. Не постоји јело које нећете оценити са чистом десетком. Нити доживети лошу услугу. Хајде, спремајте се за фантастичан ресторан у боемској четврти.
Естетски, ово је механа с краја 19. века. Гастрономски, овде се кува по старим рецептима али по најновијим стандардима. Уосталом, када јеловник потписује господин Милош Јовановић који је освојио целу Европу и добар део света својом кулинарском магијом, рецептуре су мање важна ствар. Не постоји јело које нећете оценити са чистом десетком. Нити доживети лошу услугу. Хајде, спремајте се за фантастичан ресторан у боемској четврти.