ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ловачка прича смештена у централном делу града који никада не спава. Уколико се одлучите да седнете у башту, можда и највећу на Врачару, нећете имати осећај да сте на неколико корака од најпрометнијих градских улица. Ентеријер је сведок да се овде чувају ловачке тајне и констатно причају ловачке приче. Опуштена атмосфера је одлична за разговор са пријатељима и за помало заборављено уживање на традиционалан начин.

Гастрономска понуда Београда је бренд сама по себи због које се долази у престоницу Србије. Ресторан "Ловац" је једно од оних места које промовишу град на најукуснији начин. Рецепата за укусно јело има много и нису од пресудног значаја за успех. Али љубав према послу, професионалан однос према сваком госту и јела које се спремају са много емоција јесу. Све ово се осећа већ на вратима чувеног ресторана.

Специјалитет куће "Ћумур на столу" је права атракција. Богата селекција мешаног меса се служи на малом врелом роштиљу на ћумур који се поставља на сто - испред госта. Док се месо грилује, припремите стомак за непоновљив спектакл са посебном ракијом "Бојковчанка". Ово пиће су редовно конзумирали чланови породице Карађорђевић. Одлежала је десет година у дудовим бурадима. Обзиром да је ово првенствено ресторан који фантастично спрема специјалитете од дивљачи, пробајте срнећи паприкаш са домаћим њокама и панчетом. Схватићете зашто увек влада велика гужва. Најбољи начин да завршите са уживањем је Титова кремпита са Бледа. Несвакидашња слатка чаролија.