ZATVORENO OTVARA SE U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 09:00

Lovačka priča smeštena u centralnom delu grada koji nikada ne spava. Ukoliko se odlučite da sednete u baštu, možda i najveću na Vračaru, nećete imati osećaj da ste na nekoliko koraka od najprometnijih gradskih ulica. Enterijer je svedok da se ovde čuvaju lovačke tajne i konstatno pričaju lovačke priče. Opuštena atmosfera je odlična za razgovor sa prijateljima i za pomalo zaboravljeno uživanje na tradicionalan način.

Gastronomska ponuda Beograda je brend sama po sebi zbog koje se dolazi u prestonicu Srbije. Restoran "Lovac" je jedno od onih mesta koje promovišu grad na najukusniji način. Recepata za ukusno jelo ima mnogo i nisu od presudnog značaja za uspeh. Ali ljubav prema poslu, profesionalan odnos prema svakom gostu i jela koje se spremaju sa mnogo emocija jesu. Sve ovo se oseća već na vratima čuvenog restorana.

Specijalitet kuće "Ćumur na stolu" je prava atrakcija. Bogata selekcija mešanog mesa se služi na malom vrelom roštilju na ćumur koji se postavlja na sto - ispred gosta. Dok se meso griluje, pripremite stomak za neponovljiv spektakl sa posebnom rakijom "Bojkovčanka". Ovo piće su redovno konzumirali članovi porodice Karađorđević. Odležala je deset godina u dudovim buradima. Obzirom da je ovo prvenstveno restoran koji fantastično sprema specijalitete od divljači, probajte srneći paprikaš sa domaćim njokama i pančetom. Shvatićete zašto uvek vlada velika gužva. Najbolji način da završite sa uživanjem je Titova krempita sa Bleda. Nesvakidašnja slatka čarolija.