Tri papričice

ZATVORENO OTVARA SE U 10:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 10:00

Domaća kuhinja, riblji specijaliteti, bogata karta pića i neprocenjiv pogled na Dunav su ono što vam je potrebno kada poželite da vreme prođe što kvalitetnije. Ni više ni manje, restoran na reci čini da se osećate posebno i onda kada nemate nikakav razlog. Samo dođite, sa prvom porudžbinom postaće jasno zašto baš svaki gost ima širok osmeh na licu.

Srpski stil za doručak. Uspešni alasi garantuju ukusan riblji ručak. Vešte ruke pripremaju roštilj takav da budi "leptiriće u stomaku". Široka paleta sezonskih salata je plus razlog da i oni koji paze na liniju otkrivaju čari ove adrese. Čorbe i različiti predstavnici nacionalne kuhinje, tačnije kuvanih jela - svi su tu. Za kraj gastronomskog putovanja tu su domaće palačinke, čiz kejk, tiramisu, tri leće i sladoled. Fantastična čarolija za sva čula neka počne odmah.

Čitav splav restoran je stvoren sa jednim jedinim ciljem. Da istinski uživate tik uz Dunav. U centru grada, a izolovani od buke. Na korak od svega, u svom univerzumu. Dašak tradicije obećava osećaj kao kod kuće. Ljubaznost pre svega garantuje da ćete uvek izdvojiti vreme za omiljenu oazu u gradu.