Три папричице

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ ЗА 29 МИН

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ ЗА 29 МИН

Домаћа кухиња, рибљи специјалитети, богата карта пића и непроцењив поглед на Дунав су оно што вам је потребно када пожелите да време прође што квалитетније. Ни више ни мање, ресторан на реци чини да се осећате посебно и онда када немате никакав разлог. Само дођите, са првом поруџбином постаће јасно зашто баш сваки гост има широк осмех на лицу.

Српски стил за доручак. Успешни аласи гарантују укусан рибљи ручак. Веште руке припремају роштиљ такав да буди "лептириће у стомаку". Широка палета сезонских салата је плус разлог да и они који пазе на линију откривају чари ове адресе. Чорбе и различити представници националне кухиње, тачније куваних јела - сви су ту. За крај гастрономског путовања ту су домаће палачинке, чиз кејк, тирамису, три леће и сладолед. Фантастична чаролија за сва чула нека почне одмах.

Читав сплав ресторан је створен са једним јединим циљем. Да истински уживате тик уз Дунав. У центру града, а изоловани од буке. На корак од свега, у свом универзуму. Дашак традиције обећава осећај као код куће. Љубазност пре свега гарантује да ћете увек издвојити време за омиљену оазу у граду.