Na kraju Sveta

OTVORENO

OTVORENO

Na kraju sveta, a na početku besprekornog opuštanja. Hrana prvog kvaliteta, bogata i pažljivo stvarana karta pića i veličanstveni Dunav, uz osmeh i iskrenu dobrodošlicu će učiniti da se osećate kraljevski. Restoran na Dunavu stvara vaše najlepše uspomene duže od 15 godina. Sada je pravi trenutak da otkrijete zbog čega se na ovoj adresi uvek traži stolica više.

Riblji restoran nudi impozantnu ponudu sveže rečne ribe. Som, kečiga, šaran, dimljeni šaran, deverika, štuka i smuđ su najpopularniji predstavnici jelovnika. Pripremaju se na nekoliko načina i svaki je nestvarno ukusan. Pre nego što odabrete svoju omiljenu porciju, obavezno degustirajte riblje čvarke. Rezervišite mesto u stomaku za autentičnu riblju čorbu pripremanu po staroj recepturi ili riblji paprikaš bez konkurencije. Oaza zdravih ukusa u sjajnom raspoloženju vas dočekuje svakog dana.

Kada je dobar, roštilj se ne zaobilazi. Ovde je odličan. Ćevapi, pljeskavice, kobasice, ražnjići i još mnogo toga nisu hrana već eliksir za dušu. Legendarna Karađorđeva je takođe u ponudi.

Domaći kolači uz kafu za kraj magičnog gastronomskog puta. Poželećete da putujete do kraja sveta, baš do ovog mesta svakog dana. Sprovedite svoje želje u delo, prepustite se iskusnim kulinarskim veštinama i Dunavu. Zaboravićete na sve obaveze. Ovde vreme stoji. Jedino šta se meri je zadovoljstvo.

Kada se pitate gde na večeru, Na kraju Sveta je pravi odgovor. Romantična večera, poslovno okupljanje ili susret sa omiljenim društvom. Svaka opcija dolazi u obzir. Budite ubeđeni da će dobiti daleko više nego ikada pre. Neka otkrivanje savršenih ukusa počne odmah.