Клизање зове

Клизање у Београду сезона 2022/23 увелико трајe, пожурите, зимска авантура вас чека

Четвртак 05. јан 2023.

cover image

Отворена и затворена клизалишта за Београд значе много. Места окупљања за забаву и активност током хладних дана за све генерације у којима увек влада добра атмосфера су веома посећена. Што пре кренете, брже ћете уживати на леду.

Временски услови диктирају правила за отворена клизалишта, док су затворена клизалишта у Београду проверена места када пожелите да проведете време на клизаљкама. Без обзира на температуру, ледена дворана Пионир увек ради током зиме. Добри услови, опрема, бројни клизачи и ето разоноде у центру града.

У непосредној близини се налази још једна дестинација за клизање. Спортски центар Ташмајдан организује зимски фестивал "Ice & Таш". Поред клизалишта ту су и школице хокеја, уметничко клизање, спектакл на леду, бесплатне радионице и то све до 31. јануара.

Клизање на Ади Циганлији - чаролија у граду. Клизалиште се простире на 800 квадратних метара ледене површине, а чине га правоугаона плоча и кружна стаза око камених скулптура. Посебно лепа информација за најмлађе, могуће је изнајмити гуралице за лед. На овој леденој адреси дефинитивно мора свако да се појави.

Правац Звездара јер клизање на Олимпу не може да чека. Сјајан програм плус богати садржаји у оквиру спортског центра једнако феноменално дружење и опуштање у ритму добрих навика.

У оквиру манифестације Београдска зима, до 15. јануара ће бити отворено клизалиште на Ушћу. Близу Музеја савремене уметности, отворено клизалиште првенствено намењено деци пружа и забавне активности надомак клизалишне зоне.

И даље на новобеоградском леду али у блоковима. Спортски центар Пингвин традиционално окупља бројне љубитеље акробација на клизаљкама. Затворено клизалиште ради сваког дана тако да немате изговор за изостанак.

Професионалци су у сваком клизалишту и увек су спремни да пруже руку аматеру. Не размишљајте да ли сте попут Бамбија на леду или сурово утрениран хокејаш. Обавезно понесите капу, рукавице, шал. Слојевито облачење је обавезно и због евентуалних повреда. Препустите се зимској идили одмах.