Нова сезона клизања у Пиониру

Зимске чаролије за све генерације

Субота 06. окт 2018.

cover image

Зимска капа, шал, рукавице. Обавезни зимски реквизити које ћемо ускоро носити. Уколико са нестпљењем ишчекујете први снег, што пре посетите највеће клизалиште у Београду. Ледена дворана "Пионир" је 4. октобра отворила сезону 2018/19.

Док не стигне права зима и са њом отворена клизалишта, ово ће бити једино место за рекреацију на леду. Термини за све узрасте су исти као и прошле године - четвртак, петак, субота и недеља су дани када можете да будете активни на клизаљкама. Уз музику и добро друштво у Пиониру, зимска забава је још боља.  Изнајмљивање клизаљки и цена улазнице су такође исти као прошле сезоне. Уколико сте истински љубитељ ове спортско-рекреативне активности и имате своје клизаљке - још боље. Нећете изгубити време у навикавању на изнајмљену опрему и брже ћете стићи на клизалиште.


Ако нисте највештији на леду, слободно ухватите неког из свог друштва за руку. Клизање без падања постоји само на филмовима. И на професионалним такмичењима лед често победи сате и сате тренинга. Брзо пронађите зимску гардеробу, ушушкајте се и правац Пионир. Нема изговора.