Nova sezona klizanja u Pioniru

Zimske čarolije za sve generacije

Subota 06. okt 2018.

cover image

Zimska kapa, šal, rukavice. Obavezni zimski rekviziti koje ćemo uskoro nositi. Ukoliko sa nestpljenjem iščekujete prvi sneg, što pre posetite najveće klizalište u Beogradu. Ledena dvorana "Pionir" je 4. oktobra otvorila sezonu 2018/19.

Dok ne stigne prava zima i sa njom otvorena klizališta, ovo će biti jedino mesto za rekreaciju na ledu. Termini za sve uzraste su isti kao i prošle godine - četvrtak, petak, subota i nedelja su dani kada možete da budete aktivni na klizaljkama. Uz muziku i dobro društvo u Pioniru, zimska zabava je još bolja.  Iznajmljivanje klizaljki i cena ulaznice su takođe isti kao prošle sezone. Ukoliko ste istinski ljubitelj ove sportsko-rekreativne aktivnosti i imate svoje klizaljke - još bolje. Nećete izgubiti vreme u navikavanju na iznajmljenu opremu i brže ćete stići na klizalište.


Ako niste najveštiji na ledu, slobodno uhvatite nekog iz svog društva za ruku. Klizanje bez padanja postoji samo na filmovima. I na profesionalnim takmičenjima led često pobedi sate i sate treninga. Brzo pronađite zimsku garderobu, ušuškajte se i pravac Pionir. Nema izgovora.