Отварање сезоне Ада Циганлија 2019

Одличан домаћи рок, бесплатан паркинг и много забаве на старту нове купалишне сезоне

Субота 08. јун 2019.

cover image

Ада Циганлија свечано отвара сезону у петак, 14. јуна. Тачно у 20:00 почиње музички програм, а бесплатни концерти бендова YU Група и Галија ће у феноменалном ритму означити да je београдско море спремно за лето 2019. Добро познате песме ће се орити овим делом града све до 01:00.

Званична купалишна сезона 2019 почиње у суботу, 15. јуна у 10:00. Традиционално подизање "Плаве заставе" ће обележити нову годину безбедног купања по највишим стандардима. Савско језеро ће све до 8. септембра, од 10:00 до 19:00 бити на располагању становницима Београда и гостима града који пожеле да се освеже и разоноде на омиљеној локацији. Будите без бриге јер ће сваког дана у наведеном периоду спасилачке службе као и служба хитне помоћи бити на Ади.


Вода, плажа, природа, десетине садржаја за спорт и рекреацију, популарни барови и ресторани на Ади Циганлији, уређен простор за вожњу бицикала, ролера, електричних тронитета, легендарни гејзир, прометне јавне површине и скривени делови популарне оазе - баш сваки сегмент је спреман за ново лето у Београду. Пакујте купаће костиме, капе, шешире, млеко за сунчање и добро расположење. До Аде се лако стиже. Само да време буде на страни београдске авантуре и провод уз највеће језеро у граду ће бити никада бољи. Видимо се на Ади!