Otvaranje sezone Ada Ciganlija 2019

Odličan domaći rok, besplatan parking i mnogo zabave na startu nove kupališne sezone

Subota 08. jun 2019.

cover image

Ada Ciganlija svečano otvara sezonu u petak, 14. juna. Tačno u 20:00 počinje muzički program, a besplatni koncerti bendova YU Grupa i Galija će u fenomenalnom ritmu označiti da je beogradsko more spremno za leto 2019. Dobro poznate pesme će se oriti ovim delom grada sve do 01:00.

Zvanična kupališna sezona 2019 počinje u subotu, 15. juna u 10:00. Tradicionalno podizanje "Plave zastave" će obeležiti novu godinu bezbednog kupanja po najvišim standardima. Savsko jezero će sve do 8. septembra, od 10:00 do 19:00 biti na raspolaganju stanovnicima Beograda i gostima grada koji požele da se osveže i razonode na omiljenoj lokaciji. Budite bez brige jer će svakog dana u navedenom periodu spasilačke službe kao i služba hitne pomoći biti na Adi.


Voda, plaža, priroda, desetine sadržaja za sport i rekreaciju, popularni barovi i restorani na Adi Ciganliji, uređen prostor za vožnju bicikala, rolera, električnih troniteta, legendarni gejzir, prometne javne površine i skriveni delovi popularne oaze - baš svaki segment je spreman za novo leto u Beogradu. Pakujte kupaće kostime, kape, šešire, mleko za sunčanje i dobro raspoloženje. Do Ade se lako stiže. Samo da vreme bude na strani beogradske avanture i provod uz najveće jezero u gradu će biti nikada bolji. Vidimo se na Adi!