Собе са фантастичним погледом

Поглед на најпознатије градске атракције из хотелског кревета

Петак 16. нов 2018.

cover image

Београд има свој посебан начин да изнова одушеви. И толико је занимљив да не може да досади. Када пожелите нај утисак, одаберите хотелску собу из које се пружа поглед на главне градске локације. Центар града ће вас одушевити као никада пре. Вечна романса на први поглед.

Луксузно, још луксузније - Хилтон. Гаранција за истински перфектан боравак су пет сјајних звездица. Док се будите или спремате за лаку ноћ, пред вама је кружни ток Славија. Ближе не може. Музичка фонтана, рапсодија боја и истинска градска врева. Боравком на овој адреси омогућавате себи директно упознавање са најпрометнијим делом града. Захваљујући модерној технологији и квалитету, мир је загарантован.


Заљубљеници у Врачар и његове мане претварају у уникатне врлине. Толико се осећају добро у овом делу града да чак ни не желе да дају шансу другим зонама. Једно од најпопуларнијих здања целог града је управо на Врачару. Храм Светог Саве и читав плато око њега су дефинитивно међу топ 5 места за фотографисање. Уколико сте и ви очарани овим лепотама, хотел Crystal је за вас. Из собе се пружа поглед директно на Храм. Атмосфера у хотелу је пажљиво уређена. Доза глобалних трендова, доза традиционалног српског гостопримства. Хотел у коме ће се једнако добро осећати путици свих култура, навика и потреба.

Шопинг, Калемегдан, популарни ресторани и барови, легендарни Дорћол. Све ово су ваша интересовања. Перфектно. Нема потребе да губите време на гужву у саобраћају, за вас је идеално да одседнете у Кнез Михаиловој улици. У центру центра. Belgrade Art Hotel се ушушкао између музеја, галерија, продавница и других занимљивих места и локација које репрезентују историју и културу. Нећете пропустити ниједно градско дешавање. Ухватите градски ритам и препустите се магији званој Београд.