Sobe sa fantastičnim pogledom

Pogled na najpoznatije gradske atrakcije iz hotelskog kreveta

Petak 16. nov 2018.

cover image

Beograd ima svoj poseban način da iznova oduševi. I toliko je zanimljiv da ne može da dosadi. Kada poželite naj utisak, odaberite hotelsku sobu iz koje se pruža pogled na glavne gradske lokacije. Centar grada će vas oduševiti kao nikada pre. Večna romansa na prvi pogled.

Luksuzno, još luksuznije - Hilton. Garancija za istinski perfektan boravak su pet sjajnih zvezdica. Dok se budite ili spremate za laku noć, pred vama je kružni tok Slavija. Bliže ne može. Muzička fontana, rapsodija boja i istinska gradska vreva. Boravkom na ovoj adresi omogućavate sebi direktno upoznavanje sa najprometnijim delom grada. Zahvaljujući modernoj tehnologiji i kvalitetu, mir je zagarantovan.


Zaljubljenici u Vračar i njegove mane pretvaraju u unikatne vrline. Toliko se osećaju dobro u ovom delu grada da čak ni ne žele da daju šansu drugim zonama. Jedno od najpopularnijih zdanja celog grada je upravo na Vračaru. Hram Svetog Save i čitav plato oko njega su definitivno među top 5 mesta za fotografisanje. Ukoliko ste i vi očarani ovim lepotama, hotel Crystal je za vas. Iz sobe se pruža pogled direktno na Hram. Atmosfera u hotelu je pažljivo uređena. Doza globalnih trendova, doza tradicionalnog srpskog gostoprimstva. Hotel u kome će se jednako dobro osećati putici svih kultura, navika i potreba.

Šoping, Kalemegdan, popularni restorani i barovi, legendarni Dorćol. Sve ovo su vaša interesovanja. Perfektno. Nema potrebe da gubite vreme na gužvu u saobraćaju, za vas je idealno da odsednete u Knez Mihailovoj ulici. U centru centra. Belgrade Art Hotel se ušuškao između muzeja, galerija, prodavnica i drugih zanimljivih mesta i lokacija koje reprezentuju istoriju i kulturu. Nećete propustiti nijedno gradsko dešavanje. Uhvatite gradski ritam i prepustite se magiji zvanoj Beograd.