Где за дочек Нове 2019. године

Београд се увелико припрема да испрати актуелну годину. А ви? Какви су вам планови за финиш вожње под називом 2018?

Недеља 21. окт 2018.

cover image

Нова 2019. година стиже. Време је за додавање последњих фајлова у годишњи фолдер. Сигурно је да многи желе другачији статистички приказ, а машина за враћање времена је на врху листе новогодишњих поклона. Пролазност времена нису успели да "реше" ни Тесла, ни Ајнштајн, ни Милутин Миланковић. Нико.

Колико год зависили од Гугл аналитике, не претварајте свој живот у бројеве и проценте. Не можете да промените свет али можете да утичете на свој микро космос. Ако баш инсистирате на корекцијама, пишите Деда Мразу. Запратите га на Инстаграму, пишите му путем мејла и сачекајте. Одговориће сигурно. Само стпљиво чекајте. Ако сте са правилима живота на ти, све вам је добро познато. Ви се већ спремате за најлуђу ноћ. Шта обући је најлакше питање. Идемо на конкретне дилеме - где изаћи 31. децембра.

Хотели у Београду су места за најелегантији дочек Нове 2019. године. Ништа није тако отмено као свечане хотелске сале. За гламурозну ноћ, смокинг и шљокице су апсолутно пожељни. Када већ целе године јурите за својим циљевима, имате пуно право да максимално удовољите себи последњег дана у години.

Нова година у клубовима је најбоља опција за љубитеље ноћног живота. Клабери су активни целе године и њима није потребна "армија" изговора да би изашли. Ипак, провод за крај године је сасвим посебан догађај. Наступају најпознатији ди-џејеви, атмосфера је тотално позитивна. Ако нисте сигурни, нека календар журки одлучи где ћете дочекати Нову 2019. годину.


Ресторани у Београду веома пажљиво припремају програм и јеловник за посебно вече. Жива музика је обавезна, као и атрактивне понуде за дочек. Прослава подразумева одличну храну, пиће и драго друштво за столом. Комфорно, а ипак свечано. Београдски барови у корак прате светске трендове и идеални су за дочек са мање еуфорије. Уколико су велике припреме за Нову годину далеко иза вас, омиљени бар је прави избор. Нећете остати код куће, а бићете на жељеној удаљености од грознице новогодишње вечери.

У кафанама је сваки викенд Нова година. Ипак, за дочек је све додатно боље. Преслушавајте највеће хитове народне музике и спремајте се за забаву. Ускоро ће све кафане у Београду објавити листу извођача. Одаберите омиљени домаћи ритам и уђите у Нову годину као прави модерни боем.

Ако не стигнете на време да одлучите и резервишете жељени аранжман, дочек Нове године на Тргу је сигурна опција. Најједноставније и најјефтиније. Богати музички програм на Тргу је сваке године све бољи. Ватромет у поноћ, хиљаде људи око вас и опуштена шетња градом. Градска традиција гарантује провод.