Gde za doček Nove 2019. godine

Beograd se uveliko priprema da isprati aktuelnu godinu. A vi? Kakvi su vam planovi za finiš vožnje pod nazivom 2018?

Nedelja 21. okt 2018.

cover image

Nova 2019. godina stiže. Vreme je za dodavanje poslednjih fajlova u godišnji folder. Sigurno je da mnogi žele drugačiji statistički prikaz, a mašina za vraćanje vremena je na vrhu liste novogodišnjih poklona. Prolaznost vremena nisu uspeli da "reše" ni Tesla, ni Ajnštajn, ni Milutin Milanković. Niko.

Koliko god zavisili od Gugl analitike, ne pretvarajte svoj život u brojeve i procente. Ne možete da promenite svet ali možete da utičete na svoj mikro kosmos. Ako baš insistirate na korekcijama, pišite Deda Mrazu. Zapratite ga na Instagramu, pišite mu putem mejla i sačekajte. Odgovoriće sigurno. Samo stpljivo čekajte. Ako ste sa pravilima života na ti, sve vam je dobro poznato. Vi se već spremate za najluđu noć. Šta obući je najlakše pitanje. Idemo na konkretne dileme - gde izaći 31. decembra.

Hoteli u Beogradu su mesta za najelegantiji doček Nove 2019. godine. Ništa nije tako otmeno kao svečane hotelske sale. Za glamuroznu noć, smoking i šljokice su apsolutno poželjni. Kada već cele godine jurite za svojim ciljevima, imate puno pravo da maksimalno udovoljite sebi poslednjeg dana u godini.

Nova godina u klubovima je najbolja opcija za ljubitelje noćnog života. Klaberi su aktivni cele godine i njima nije potrebna "armija" izgovora da bi izašli. Ipak, provod za kraj godine je sasvim poseban događaj. Nastupaju najpoznatiji di-džejevi, atmosfera je totalno pozitivna. Ako niste sigurni, neka kalendar žurki odluči gde ćete dočekati Novu 2019. godinu.


Restorani u Beogradu veoma pažljivo pripremaju program i jelovnik za posebno veče. Živa muzika je obavezna, kao i atraktivne ponude za doček. Proslava podrazumeva odličnu hranu, piće i drago društvo za stolom. Komforno, a ipak svečano. Beogradski barovi u korak prate svetske trendove i idealni su za doček sa manje euforije. Ukoliko su velike pripreme za Novu godinu daleko iza vas, omiljeni bar je pravi izbor. Nećete ostati kod kuće, a bićete na željenoj udaljenosti od groznice novogodišnje večeri.

U kafanama je svaki vikend Nova godina. Ipak, za doček je sve dodatno bolje. Preslušavajte najveće hitove narodne muzike i spremajte se za zabavu. Uskoro će sve kafane u Beogradu objaviti listu izvođača. Odaberite omiljeni domaći ritam i uđite u Novu godinu kao pravi moderni boem.

Ako ne stignete na vreme da odlučite i rezervišete željeni aranžman, doček Nove godine na Trgu je sigurna opcija. Najjednostavnije i najjeftinije. Bogati muzički program na Trgu je svake godine sve bolji. Vatromet u ponoć, hiljade ljudi oko vas i opuštena šetnja gradom. Gradska tradicija garantuje provod.