Filmstreet 2018

Седма уметност под звездама за одличан провод у граду

Субота 30. јун 2018.

cover image

Гледати најбоље филмове на отвореном у друштву? Заборављена навика се поново враћа на београдске тргове, паркове и шеталишта. Осми по реду Filmstreet је започео своју сезону филмом "Убиство у Оријент експресу", а до 11. септембра на програму су 23 филма и три представе.

Најбољи филмови светске кинематографије се приказују на градским локацијама као што су Ташмајдан, Цветни трг, Студентски парк, тржни центар Рајићева. У време кад је мода гледати само 3Д филмове, ова ретро прича сваке године окупља све већи број гледалаца јер се после филмова дружење једноставно наставља. На репертоару су филмови као што су Трећи човек, Напад на полицијску станицу, Галипоље, али и филм који је дигао велику прашину – Устав републике Хрватске. Ту су и предивни "женски" искрени филмови као што су Венчање мог најбољег пријатеља и Титаник.

Путујући биоскоп ће током целог лета крстарити популарним градским зонама. Скратите време до одласка на годишњи одмор боравком на свежем ваздуху уз неприкосновена филмска остварења и представе. Кокице, поветарац, загрљај вољене особе - Београд као на филму.