Ада Циганлија - отварање сезоне 2018

Почиње купалишна сезона на београдском мору

Субота 16. јун 2018.

cover image

Тропско лето у најави – никакав проблем за Београђане и госте града. Лето на Ади Циганлији само што није почело. Претпремијера купалишне сезоне на Ади је најављена за 16. јун али свечано отварање и два дана велике журке обележавају званичан почетак лета.

Највећа журка у граду – отварање купалишне сезоне на Ади Циганлији, почиње 22. јуна од 18:00 концертом на којем настпају Амадеус бенд и Џенан Лончаревић, а наставља у суботу, 23. јуна са Аном Кокић и Лексингтон бендом. За посетиоце, купаче и рекреативце, улаз је бесплатан, а обезбеђен је и бесплатан паркинг од 17:00 са макишке стране језера. НАПОМЕНА: Због кише, програм планиран за 22.6. је померен на 24.6.


Више од шест километара уређених плажа и спортских терена, стаза, угоститељских објеката и у потпуности опремљена и обучена спасилачка служба су довољан разлог да део лета проведете на Ади. Ове године обогаћена је и новим садржајима и зато седми пут за редом биће подигнута плава застава као највише међународно признање за свеобухватан квалитет и безбедност на купалишту. Спремите ваше тренди купаће, ролере, бицикле, креме за сунчање – лето је почело!