Ada Ciganlija - otvaranje sezone 2018

Počinje kupališna sezona na beogradskom moru

Subota 16. jun 2018.

cover image

Tropsko leto u najavi – nikakav problem za Beograđane i goste grada. Leto na Adi Ciganliji samo što nije počelo. Pretpremijera kupališne sezone na Adi je najavljena za 16. jun ali svečano otvaranje i dva dana velike žurke obeležavaju zvaničan početak leta.

Najveća žurka u gradu – otvaranje kupališne sezone na Adi Ciganliji, počinje 22. juna od 18:00 koncertom na kojem nastpaju Amadeus bend i Dženan Lončarević, a nastavlja u subotu, 23. juna sa Anom Kokić i Leksington bendom. Za posetioce, kupače i rekreativce, ulaz je besplatan, a obezbeđen je i besplatan parking od 17:00 sa makiške strane jezera. NAPOMENA: Zbog kiše, program planiran za 22.6. je pomeren na 24.6.


Više od šest kilometara uređenih plaža i sportskih terena, staza, ugostiteljskih objekata i u potpunosti opremljena i obučena spasilačka služba su dovoljan razlog da deo leta provedete na Adi. Ove godine obogaćena je i novim sadržajima i zato sedmi put za redom biće podignuta plava zastava kao najviše međunarodno priznanje za sveobuhvatan kvalitet i bezbednost na kupalištu. Spremite vaše trendi kupaće, rolere, bicikle, kreme za sunčanje – leto je počelo!